Piškotki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Izdelava unikatnih in prilagojenih kuhinj in pohištva po meri: naša zgodba.

Kakovostna izdelava in strokovnost: naša predana ekipa

V svetu pohištva smo prisotni že več let, z bogatimi izkušnjami pri prodaji kuhinj in pohištva, ki se odražajo v kakovosti naših storitev. A smo več kot le prodajalci - smo inovatorji in ponosni na naš drugačen pristop k prodaji.

Naša ideja o brezplačnem osebnem svetovanju pri vas doma je edinstvena in ustvarja popolnoma prilagojen pristop pri naročanju kuhinj in pohištva. Naši svetovalci prihajajo k vam, ker želimo razumeti vaše potrebe in vizijo na vašem lastnem terenu. To nam omogoča, da vam nudimo storitve, ki so resnično prilagojene vašim željam.

Naš pristop pri podaji ponudbe vključuje tudi storitev na daljavo, ki vam prihrani čas in trud. Sodelujemo z vami preko sodobne tehnologije, da ustvarimo ponudbo, ki bo vam omogočila hitro primerjavo naše ponudbe z konkurenčno.

Kupci & Izkušnje

Naše pohištvo je oblikovano in izdelano z mislijo na trajnost in vzdržljivost. Vaše zadovoljstvo je naš najpomembnejši cilj.

873+
Strank
9+
Let