Piškotki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Prodajno proizvodnji proces, od ideji do realizacije.

Prodajno proizvodnji proces in dobavni rok:

Naš prodajni in proizvodnji proces je natančno prilagojen vašim željam. Z osebnim pristopom vas popeljemo skozi celoten postopek.

1-2 weeks

Oblikovanje

8-10 weeks

do zaključka

Zelo smo ponosni na svoje delo in stojimo za kakovostjo naših izdelkov.

Vrhunska kakovost po meri

Izdelujemo vrhunske kuhinje in pohištvo po meri iz najkakovostnejših materialov za trajnost in estetski užitek.

Iveral

Iveral je izjemno priljubljen material pri izdelavi kuhinj in ostalega pohištva. Iveral je znan po svoji trpežnosti in raznolikosti oblikovalskih možnosti. To ga postavlja kot priljubljeno izbiro za pohištvo v mnogih domovih. Poleg tega je cenovno dostopen material, ki ponuja odlično kombinacijo kakovosti in cene.

Akril MEDIAPAN

Akril supermat je material, ki združuje kakovost MDF plošč z akrilno površino. To ustvarja izjemno gladko in mat površino, ki ponuja učinek manjvidnih prstnih odtisov. Ta material je idealen za izdelavo modernega in elegantnega pohištva, ki ohranja svoj brezhiben videz skozi čas.

Akril sijaj je material, ki zagotavlja visoko sijajne površine na pohištvu. Ta material prinaša izjemno svetleč učinek, ki oživi videz pohištva in obdrži svoj sijaj skozi čas.

V ponudbi imamo široko paleto barv. Cena ponudbe pa bo prijetni bonus.

Lak mat in sijaj

Na voljo imamo lak v mat in sijaj izvedbah z možnostju izbire barv po celotni RAL lestvici brez doplačila. RAL je standardna lestvica za barvno usklajevanje, ki določa doslednost in natančnost barv.

Mat lakiranje ustvari površino z ne-reflektivnim videzom, kar poudari eleganco in minimalizem. To je odlična izbira za tiste, ki cenijo diskretnost in nevtralen videz.

Sija lakiranje ustvari sijajno površino, ki odbija svetlobo in zagotavlja živahen in sodoben videz. Ta učinek poudari barvo in ustvari izrazit vtis.

Furnir

Furnir je naraven lesni material, ki se uporablja pri izdelavi pohištva. Izdelan je iz tankih plasti naravnega lesa, pogosto hrasta, orehovine ali drugih trpežnih dreves. Te tanke plasti lesa se prilepijo na osnovni material, kot sta iveral ali MDF, da ustvarijo privlačno leseno površino.

Furnir ohranja naravno teksturo in barvo drevesa, kar daje pohištvu toplino in naravno lepoto. To je odličen način za vključitev naravnega lesnega videza v pohištvo, ne da bi se morali odločiti za uporabo polnega lesa

Prednosti

Naš korpus izdelan iz 18mm iverala proizvajalca Egger, ki zagotavlja boljšo trpežnost in daljšo življenjsko dobo vaše kuhinje ali pohištva po meri. Omogočamo vam popolno prilagoditev dimenzij po vaših željah, brez dodatnih stroškov, kar pomeni, da dobite kuhinjo ali pohištvo, ki se maksimalno prilega vašemu prostoru. Vaša kuhinja bo osvetljena s sodobnimi LED lučmi, ki so del naše osnovne ponudbe brez doplačila.

V osnovni ponudbi naših kuhinj ponujamo vodila predalov višjega kakovostnega razreda Hettich AvanTeh. Izbirate lahko med različnimi barvami in dekorji, da pohištvu dodate svoj osebni slog in ga prilagodite svojemu okusu. Osnovna cena vključuje dve barvi korpusa, belo in grafitno, kar vam omogoča več oblikovalske svobode.

Ob zaključku montažnih del boste prejeli primopredajni zapisnik. Naše sodelovanje z vami se ne končuje z zaključeno montažo, za vsa dodatna vprašanja in nasvete smo vam vedno na voljo.